top of page

JOBS

Werken op Terschelling

Kom je bij Pura Vida werken, dan word je onderdeel van een positief en gedreven team. 

We werken continu aan het verbeteren van onze gastvrijheid en producten maar blijven onszelf. Of je nu een vakopleiding hebt gevolgd of niet, bij ons staat groeien centraal, als persoon maar ook als team. Woon je al op het eiland of moet je de overtocht nog maken: wij vinden werken op ons mooie eiland Terschelling elke dag weer een bonus!

Klik op één van onderstaande foto's voor meer details over deze vacature. 

 

Direct solliciteren? klik hier

JOBS UITGELICHT

GEZOCHT - BEDRIJFSLEIDER MIDSLAND 2.png
 .jpeg
1.png

Pura Vida - Midsland

In Midsland begon het allemaal in 2017 voor chef Helga Stobbe en haar zoon Yorick Mulder. Een voormalige ijssalon werd omgetoverd tot Costa Ricaanse jungle die Pura Vida nu is.

In onze fusion keuken mixen we lokale ingrediënten met wereldse smaken. Onze keuken kenmerkt zichzelf door verse en goede ingrediënten/producten. De gerechten serveren we in een bowl. De keuken van Pura Vida biedt voor iedereen wat wils, mooie vis- en vleessoorten maar extra aandacht voor de vega(n) kaart. 


Ook achter de bar nemen we je graag mee op reis! Van verse koffies en thee tot (lokale) speciaalbieren, bio wijnen en cocktails. Bij ons is de gast een avond uit. 

 

In ons bedrijf is ruimte voor creativiteit en we geven de ruimte om door te groeien, Pura Vida is altijd in beweging. Ons motto 'iedereen is uniek, iedereen is ergens goed in. De krachten van mensen samen dragen bij aan een compleet team'. 

 

Pura Vida - West 

In 2020 kregen we de kans om ons concept mee te nemen naar West-Terschelling! 
Midden in het sfeervolle winkelgebied rond de Boomstraat vind je alles om van jouw dag een hele smakelijke te maken. 

De focus in west ligt wat meer op de ochtend en dag, een mooie lunchkaart met de zo kenmerkende Pura-touch. Zeven dagen per week serveren de barista's de lekkerste koffies en huisgemaakte zoetigheden. Alle sappen en smoothies bereiden we vers, net als de gerechten die uit onze keuken komen. In het hoogseizoen is Pura Vida West ook dé plek voor small dinner, met 25 zitplaatsen binnen is onze fijne plek snel gevuld. We zijn hier tot 21:00 's avonds geopend en alcoholvrij. Dat wil niet zeggen dat we daar geen originele alcoholvrije drankjes hebben waar de gasten van kunnen genieten ;)

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? Klik op één van de bovenstaande vacatures of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact op!

Functie
Locatie

Thanks voor je sollicitatie

bottom of page