top of page

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

How do you roll?
Als kok ben je verantwoordelijk voor de gerechten die meegegeven worden aan onze gasten. Pura Vida staat voor ‘puur leven’ en dit vind je terug in de ingrediënten en producten die we gebruiken. Je hecht waarde aan koken met verse, grotendeels biologische producten en de (wereldse) vega(n) keuken heeft je interesse. Is dit geen bekend terrein? Geen probleem, bij ons is ruimte om te leren en te verdiepen. Je staat open voor feedback en bent gedreven, flexibel en levert een positieve bijdrage aan het keukenteam.

 

Van een volle zaak raak jij niet snel gestresst maar gaat de uitdaging aan. Zowel in teamverband als zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het opruimen van de bestellingen die dagelijks binnenkomen, de mise & place lijst houd je bij en voer je uit, je geeft gerechten mee én houdt samen de keuken representatief en schoon. 

 

Wat biedt Pura Vida jou?

Een fulltime plek in het keukenteam van Pura Vida. Een plek waar je werkt met mensen die passie hebben voor eten, smaken, hard werken en daarnaast plezier maken. Eigen initiatief tonen, graag! Hier krijg je feedback op en wie weet staat jouw gerecht binnenkort op de kaart. We gaan informeel met elkaar om, maar zijn ook professioneel tegelijk. Salaris? Afhankelijk van je scholing en ervaring komen we graag met een voorstel. Pura Vida is natuurlijk gevestigd op het fantastische eiland Terschelling. Ben je nog niet woonachtig hier? Twijfel dan niet, boek die boot en waag de overtocht naar het paradijs. Surfen, zwemmen, bbq-en en s’avonds een duik in de zee…het kan hier allemaal. Woonruimte stellen we beschikbaar mocht dit nog voor enige twijfel zorgen.

 

Want to join our team?

Denk jij dat je deze functie aan kan en ben je klaar om samen met de rest de keuken van Pura Vida te runnen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur je CV+motivatie t.a.v. Yorick Mulder naar jobs@puravidafoodbar.nl

bottom of page