top of page

SEIZOENMEDEWERKER BEDIENING

How do you roll

Misschien heb je al enige jaren ervaring in de horeca en lijkt het je leuk eens ergens anders te werken dan in je eigen omgeving. Of woon je al op Terschelling en wil je je eerste stap zetten in de horeca. Pura Vida is opzoek naar gedreven, energieke, leergierige seizoenmedewerkers die deze zomer graag keihard met ons team willen knallen in het hoogseizoen. Je geniet ervan wanneer mensen enthousiast zijn over de zaak en schenkt ze graag nog een glas wijn in. De menukaart leer je al voor je eerste werkdag uit je hoofd en geeft de gasten graag advies. Je houdt van afwisseling tussen dagdiensten en avond/sluitdiensten, geen één dag is hetzelfde. De werkzaamheden zijn daarom gevarieerd en je vindt het leuk om jezelf uit te dagen. Heb jij ergens al een expertise in? Dan deel je ze graag met ons team en tillen we elkaar naar een hoger niveau. 

In het kort zoeken wij:

- iemand die graag in teamverband werkt, maar ook zelfstandig kan werken

- die in de zomer niet al te veel andere plannen heeft en graag wil werken

- een persoon die houdt van afwisseling tussen dag- en avond/sluitdiensten

- leergierig is of graag zijn of haar kennis en ervaring deelt met het team

- iemand die bij een volle zaak niet in de stress maar in de zesde versnelling schiet 

- een persoon die zichzelf verder wil ontwikkelen

- een Pura Vida Family member die buiten werk graag leuke dingen doet zoals cocktails drinken met collega's, surfen, op het strand liggen of de bbq aansteekt

Wat biedt Pura Vida jou? 

Als je bij Pura Vida Foodbar komt werken, word je onderdeel van een familie. Een gedreven team waar veel kennis en ervaring zit, die we graag met elkaar delen. Een wereldse keuken met verrassende, originele gerechten op de kaart waarbij de nadruk ligt op vega(n) maar we ook zeker gerechten met vlees of vis serveren. Daarnaast is Pura natuurlijk gevestigd op één van de mooiste Waddeneilanden 'Terschelling'. Misschien ben je hier al wel eens binnen geweest en was je net zo verrast als onze gasten. Een ware jungle met een gezellig terras aan de voorzijde waar in de zomer een gevarieerde doelgroep op af komt. Gezinnen met kleine kids, oudere mensen die de kaart 'bijzonder' vinden. Zoals hierboven beschreven is geen één dag hetzelfde en vinden we het belangrijk dat ieder persoon in zijn of haar kracht staat. Hou je van koffie zetten, dan zijn de dagdiensten interessant. Hou je van cocktails maken dan kun je 's avonds een plek achter de bar krijgen. Kom er vooral bij ons achter wat bij jou past! Vind je de horeca nog spannend en zijn dit je eerste stappen? We hebben ook runners nodig die vooral alle lekkernijen en drankjes weglopen. Wat wij belangrijk vinden is dat je er staat, iedere dag....MET EEN LACH :)

In het kort bieden wij:

- een dienstverband in het zomerseizoen (vind je het zo leuk dat je na het seizoen wilt blijven, dan is overleg tot part-fulltime medewerker altijd mogelijk) 

- gedreven (jong) team die graag ervaringen & skills met elkaar deelt

- een prachtige werkomgeving op Terschelling met een relaxte sfeer

- een goed salaris (afhankelijk van diploma’s en werkervaring)

- personeelsuitjes

- korting op gerechten van de kaart

- mogelijkheid tot zelfontwikkeling aan de hand van cursussen 

Wil je eens met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op via het contactformulier of stuur je CV + motivatie t.a.v. Yorick Mulder naar jobs@puravidafoodbar.nl we hopen je deze zomer te zien op de werkvloer!

bottom of page