top of page

EVENTS & CATERINGEN

CATERING OP TERSCHELLING 

Soms heb je bijzondere gelegenheden te vieren op Terschelling en wil je graag een deel uit handen geven. Daar komt Pura Vida Events & Catering om de hoek kijken. Hierbij kun je denken aan een (shared) diner of taartenbuffet tijdens jouw bruiloft, catering op locatie (Terschelling) voor vrienden, familie of je medewerkers, babyshower of high tea. Of het nu een grote gelegenheid is of iets kleins, we denken graag met je mee en zorgen dat jouw gezelschap verrast zal worden. 

Misschien ben je al wel eens binnen gelopen in één van onze foodbars. Een jungle-achtige, sfeervolle omgeving met gastvrij personeel die aandacht hebben voor details en de gasten. De chefs uit de keuken verrassen je met een tikkeltje 'net even wat anders'. Er wordt aandacht besteed aan vega(n) wereldse gerechten, maar ook aan intoleranties of allergieën. Een advies nodig? Het personeel denkt altijd met je mee. Hieruit is ook het idee ontstaan om catering & events te gaan verzorgen op het eiland. Velen zijn enthousiast over de bijzondere smaakcombinaties uit de fushion keuken van Pura Vida. Graag maken we samen met jou een bijzondere ervaring van de gelegenheid door middel van smaakvolle gerechten of zoetigheden die op een leuke manier gepresenteerd worden. 

 

Wat biedt Pura Vida Foodbar aan?

- persoonlijk gesprek om wensen en behoeften te bespreken, meedenken in conceptvorm, pakketten aanbieden

- uitwerking in gedetailleerd plan op maat + offerte

- verrassende (vegan) gerechten voor grote of kleine groepen (hoeveelheid personen nog noteren)

- zoetigheden in divers assortiment, hierbij kun je denken aan taarten, desserts of kleine mini's voor bij de koffie of thee

- servies/aankleding etc. 

- vriendelijk, enthousiast, gastvrij personeel? 


 

VACATURE SEIZOENMEDEWERKER BEDIENING (1).png
 .jpeg

 

Overige informatie misschien de stappen over het contact. etc?

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact op!

Graag concept voor
Locatie

Bedankt, we nemen z.s.m. contact met je op

bottom of page