top of page

GROEPEN

GROEPEN

Ook grote groepen (maximaal? pax) zijn welkom bij Pura Vida Foodbar. Graag bespreken we samen met jou de gelegenheid van jullie samenkomen. Is het een personeelsuitje met je werknemers? Kom je met je beste vrienden of vriendinnen je bachelorparty vieren op het eiland en zoeken jullie een locatie om te dineren of heb je een onwijs leuke familie die je graag samenbrengt. Het kan allemaal bij ons! 


We nemen je graag mee naar onze keuken. Deze is werelds georiënteerd en heeft de focus op vega(n) gerechten maar ook voor de vlees en vis eters hebben we verrassende items. Onze chefs kijken niet op van een intolerantie of allergie, deze nemen we graag vooraf door zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Naast de keuken hebben we ook medewerkers in de bediening die graag net even wat meer aandacht geven dan elders. Enthousiast, vriendelijk en gastvrij bovendien meedenkend. Zijn er kinderen in het gezelschap? De kleurplaten liggen klaar en we hebben speciale kidsbowls voor 'the youth'.

Enthousiast over Pura Vida Foodbar en wil je graag met een groot gezelschap bij ons komen eten en zijn er speciale wensen? Bespreek met ons van te voren de opties. Dit kan een klein menu zijn, een 5 gangen diner met een bubbeltje vooraf. Shared dining (verschillende fingerfood gerechten) op tafel die het gezelschap lekker met z'n allen kunnen delen. 

Neem contact met ons op. Hoe via formulier? Mailen naar Bodil? 

 

VACATURE SEIZOENMEDEWERKER BEDIENING (1).png
 .jpeg
bottom of page