top of page

ACHTER DE SCHERMEN

PURA VIDA

Wij heten PURA VIDA en dat is niet voor niets! De naam ‘Pura Vida’ betekent letterlijk vertaald ‘puur leven’, een welbekende term onder de Costa Ricanen. Zegt iemand Pura Vida tegen je, dan betekent dit eigenlijk dat je op en top moet genieten van het moment en je absoluut geen zorgen hoeft te maken om de kleine dingetjes. Het verwijst naar de essentie van onze foodbar's: genieten! Of je nu komt werken achter je laptop, lunchen met je familie of borrelen met vrienden: bij ons voel jij je thuis. Aan het einde van de dag vraag jij jezelf af waar de tijd en alle (alcoholvrije) wijn is gebleven!​ 

PLACE TO BE

Inmiddels twee mooie panden omgetoverd tot Pura Vida. In augustus 2017 hebben we de deuren geopend van onze eerste jungle midden in het sfeervolle centrum van Midsland. Het historische pand vindt zijn oorsprong uit het jaar 1923. De laatste bedrijvigheid was ijssalon Italia. Na 5 maanden ploeteren met behulp van onze creatieve vrienden en familieleden was Pura daar. Maar stil zitten was geen optie, toen er een mooi knus pand vrij kwam in West-Terschelling hebben we die kans met twee handen aangegrepen. Voorheen De Dis is nu ook omgetoverd tot een Pura, geopend in februari 2020.

Kom je bij ons het leven vieren? Cheers! 

DE VORMERS

Het initiatief van Pura Vida is begonnen bij Yorick Mulder. In het laatste jaar van zijn opleiding hotelmanagement kreeg hij de opdracht om een ondernemingsplan te schrijven. Het was tijd om zijn vele creatieve gedachten spinsels concreet op papier te zetten. Het is duidelijk dat het ondernemen in zijn bloed zit. Zijn moeder is horeca-diva Helga Stobbe, ruim 25 jaar eigenaresse van restaurant ’t Golfje geweest. Moeder en zoon hebben de handen ineengeslagen om de creatieve Pura’s op Terschelling tot stand te brengen. 

 

PURA_VIDA-7314.jpg

Volg ons op Instagram @Puravidafoodbar

Instagram
bottom of page