top of page
PuraVida_waveBGR_Ourfood_1.png
139e56ff-2dc4-4340-8f4a-355ff791503a.jpg
Pura Vida Octopus

ONZE SMAKEN

For food and life lovers

OUR FOOD SPIRIT

Tweemaal per jaar nemen we je smaakpapillen mee op een wereldreis met onze gloednieuwe menukaart, die dansend door de seizoenen gaat. Bij ons geen standaard gerechten, maar een speelse mix van invloeden uit alle hoeken van de wereld.

Wij geloven in culinaire avonturen die iedereen aanspreken, daarom bieden we een breed scala aan opties. Of je nu een liefhebber bent van vlees, vis, of juist graag de plantaardige weg inslaat, bij ons vind je altijd iets naar jouw smaak.

TAKE AWAY

Vanaf het strand tot in het bos, op een boot of in je (tijdelijke) thuis op Terschelling - waar je ook bent, wij zijn binnen handbereik. Met een paar klikken op onze website bestel je moeiteloos je favoriete gerechten en drankjes, klaar om onderweg op te halen. Zo geniet je overal van onze smaken! 

PURA CADEAU DOEN?

Pura Cadeau doen: trakteer op geluk! Beleef een onvergetelijke ervaring en geef de smaak door van ons eigen gebrouwen biertje, een huisgemaakte taart of doe een cadeaubon cadeau.

PRODUCTEN

We werken dagelijks met zoveel mogelijk met verse, lokale en biologische producten. Iets waar wij en de aardbol blij van worden.

Pura Vida Palm Tree
bottom of page