top of page
PuraVida_waveBGR_Ourfood_1.png
Pura Vida Foodbar | Events & Catering | Terschelling | Good Times
Pura Vida Foodbar Terschelling Crocodile

EVENTS & 
CATERING

Een feestje voor iedereen
 • REGEL JIJ DE GASTEN VOOR JOUW EVENT? DAN ZORGT PURA VIDA VOOR DE REST!
  Pura Vida brengt graag de island vibe naar je toe. We hebben inmiddels ruime ervaring met catering op maat. Of het nu gaat om een festival, intiem event, groots feest of andere speciale gelegenheid: heb je iets bijzonders te vieren op Terschelling is Pura Vida Foodbar jouw partner! Dus heb je geen tijd of zin om de catering zelf te produceren? Pura Vida neemt graag een deel van jouw productie uit handen. Ook op locatie is Pura Vida er graag voor jou. En of het nu gaat om een groot of juist klein gezelschap: we werken graag op maat om jouw plannen vorm te geven!
 • PURA VIDA: JOUW PARTNER OP LOCATIE
  Van intiem (shared) diner, BBQ in de tuin met onze Ofyr of een borrel met cocktails op het strand. We brengen de Pura Vida Vibes overal waar het kan op Terschelling. Ook jouw bruiloft, verjaardag, babyshower of andere feestelijke mijlpaal maken we graag speciaal. Voor de kids wordt natuurlijk ook goed gezorgd, tot aan de spelletjes en kleurplaten toe!
 • GEEN LOCATIE VOORZIEN? PURA STAAT TOT JE BESCHIKKING!
  Organiseer je een High Tea voor 12 personen of een private dinner voor 50? Het maakt allemaal niet uit! Samen met jou geven we graag de verrassend smakelijke, sfeervolle en gastvrije touch die je van Pura Vida gewend bent.
 • INTIEM OP WEST OF GROOTS IN MIDSLAND?
  Hopelijk heb je Pura Vida leren kennen door een bezoek aan onze vestigingen in West-Terschelling of Midsland. Deze zijn allebei beschikbaar voor jouw event Onze locatie op West is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een private dinner Hier kan je met een gezelschap tot ongeveer 25 personen terecht. We verzorgen graag een feestelijke borrel met fingerfood tot private diner of intieme high tea met huisgemaakt lekkers. Voor grotere gezelschappen is het in overleg (beperkt) mogelijk om onze locatie in Midsland af te huren. Denk aan een bruiloft, babyshower, verjaardagsborrel of wijnproeverij. Iedere locatie heeft zijn eigen sfeer, capaciteit en mogelijkheden.
 • ONTDEK ONZE VERRASSENDE SMAKEN!
  We nemen je graag mee op reis door de gerechten in onze verrassende keuken. In de basis is ons menu werelds georiënteerd, inspiratie halen we overal vandaan: van Azië tot Afrika. Verwacht een voedzame complete maaltijd, altijd vers bereid met veel groenten en kruiden. Door de duidelijke focus op healthy gerechten die vaak vegetarisch of vegan zijn: onze moderne keuken is helemaal up-to-date. Natuurlijk hebben we voor vlees- en viseters ook verrassend smakelijke items, onze ingrediënten hiervoor worden zo duurzaam mogelijk ingekocht.
 • SPECIAAL DIEET? GEEN UITZONDERING IS ONS VREEMD!
  Onze chefs kijken niet op van een intolerantie of allergie. We begrijpen dat dit vaak beperkingen oplevert, maar wij denken in mogelijkheden! Bij Pura Vida hebben we ruim 5 jaar ervaring met koken zonder allergenen of met aanpassingen aan een specifiek dieet. We nemen deze wensen graag van tevoren met je door. Zo zorgen we ervoor dat dit tijdens je event geruisloos ingepast kan worden. En zo zorgen we er samen voor dat jij ongestoord samen kan zijn met je gasten. Je ziet: Pura Vida brengt de island vibe overal op Terschelling. Kom langs en deel je idee met ons, zodat we er samen een prachitg event van kunnen maken. Ben je niet aanwezig op het eiland op dit moment? Bel of mail met een duidelijke wensenlijst, met datum en verwacht aantal gasten We laten je binnen 48 uur weten wat we voor je kunnen betekenen!
Pura Vida Foodbar Terschelling Monstera

DO IT THE PURA WAY

CONTACT GEGEVENS
OVER HET EVENT

Bedankt :)

We komen snel bij je terug!

Pura Vida Foodbar Terschelling Palmtree
CONTACT EVENTS
bottom of page