top of page
Pura Vida Jaapie Signature Cocktail

BEDIENING SEIZOEN / WEEKENDEN

HOW DO YOU ROLL...

Hey, ben jij op zoek naar een toffe baan in de horeca? Bij Pura Vida zijn we op zoek naar enthousiaste seizoenmedewerkers en weekendkrachten die ons team willen komen versterken en er samen met ons een succes van willen maken. 

Bij ons staat gezelligheid voorop en jij bent degene die ervoor zorgt dat onze gasten een fantastische tijd hebben. Of je nu cocktails maakt, prachtige koffies bereidt of onze menukaart adviseert, jij doet het allemaal met een glimlach op je gezicht. Ervaring is geen must, leergierigheid wel! Wij leren je namelijk graag de kneepjes van het vak.

Bij Pura Vida is geen dag hetzelfde. Bij ons krijg je niet alleen afwisselende werkzaamheden, maar ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met een uitstekend salaris. En als je na het werk nog energie over hebt, hebben we voldoende surfplanken zodat je lekker kunt uitwaaien op de golven :). 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de seizoenen en zie jij het wel zitten om bij ons te komen werken? Dan is dit jouw kans! Laat het ons weten en wie weet zien we jou deze zomer bij Pura Vida!

IN HET KORT ZOEKEN WIJ: 
 • Iemand die graag in teamverband werkt 

 • Graag wilt werken

 • Een persoon die houdt van afwisseling tussen dag- en avond/sluitdiensten

 • Leergierig is of graag zijn of haar kennis en ervaring deelt met het team 

 • Een persoon die zichzelf verder wil ontwikkelen

 • Een Pura Vida Family member die buiten werk graag leuke dingen doet zoals cocktails drinken met collega's, surfen, op het strand liggen of de bbq aansteekt.

 

WAT BIEDT PURA VIDA JOU?

Bij Pura Vida Foodbar ben je niet zomaar een werknemer, maar word je onderdeel van onze familie. Ons team is gedreven en ervaren en we delen graag onze kennis met elkaar. Op onze menukaart vind je verrassende, originele gerechten uit de hele wereld, met nadruk op vega(n) maar ook vlees- en visgerechten. Gelegen op het prachtige Waddeneiland Terschelling, is Pura een ware jungle met een gezellig terras waar een diverse groep gasten komt, van gezinnen met kinderen tot oudere mensen die van de bijzondere kaart genieten. Geen enkele dag is hetzelfde bij Pura Vida en we vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar talenten kan benutten. Als je van koffie houdt, zijn de dagdiensten misschien iets voor jou. Maak je graag cocktails? Dan kun je 's avonds achter de bar staan. Als je nog niet zoveel ervaring hebt in de horeca, hebben we ook runners nodig die drankjes en lekkernijen rondbrengen. Het belangrijkste is dat je er elke dag bent, met een glimlach!

 • Een dienstverband in het zomerseizoen (vind je het zo leuk dat je na het seizoen wilt blijven, dan is overleg tot part-fulltime medewerker altijd mogelijk) 

 • Gedreven (jong) team die graag ervaringen & skills met elkaar deelt.

 • Een prachtige werkomgeving op Terschelling met een relaxte sfeer

 • Een goed salaris (afhankelijk van diploma’s en werkervaring)

 • Personeelsuitjes

 • Korting op gerechten van de kaart

 • Mogelijkheid tot zelfontwikkeling aan de hand van cursussen 

 

WIE ZIJN WIJ? 

Wij heten 'Pura Vida' en dat is niet voor niets! De naam ‘Pura Vida’ betekent letterlijk vertaald ‘puur leven’, een welbekende term onder de Costa Ricanen. Zegt iemand Pura Vida tegen je, dan betekent dit eigenlijk dat je op en top moet genieten van het moment en je absoluut geen zorgen hoeft te maken om de kleine dingetjes. Het verwijst naar de essentie van onze foodbar: genieten!

 

Op dit moment telt Pura Vida Foodbar twee locaties op het eiland Terschelling. In 2017 gingen Helga en Yorick (moeder en zoon) van start en openden hun eerste locatie. In het voorjaar van 2020 werd dit uitgebreid met een locatie in West-Terschelling. 

 

Op de menukaart vind je ontbijt, lunch, dinner en fingerfood gerechten die je meenemen naar alle uithoeken van de wereld. De koks bereiden de lekkerste huisgemaakte burgers & bowls en tot in de late uurtjes serveren we funky cocktails en verrassende fingerfood. Willen mensen The Green Life? dan kunnen ze zeker bij ons terecht voor vega(n) gerechten. Verder staan onze locaties bekend om een verrassende menukaart met een tintje 'net even wat anders' en een team waar de gedrevenheid en enthousiasme vanaf sprankelt.   

WANT TO JOIN OUR TEAM? 

Wil jij deel uitmaken van ons gezellige en gedreven team?
Druk dan hieronder op de knop "Solliciteer nu". 


We kijken er naar uit om met jou samen te werken!

bottom of page