top of page
Pura Vida Jaapie Signature Cocktail

BEDIENING SEIZOEN / WEEKENDEN

HOW DO YOU ROLL...

Misschien heb je al enige jaren ervaring in de horeca en lijkt het je leuk eens ergens anders te werken dan in je eigen omgeving. Of woon je al op Terschelling en wil je je eerste stap zetten in de horeca. Pura Vida is opzoek naar gedreven, energieke, leergierige seizoenmedewerkers die deze zomer graag keihard met ons team willen knallen in het hoogseizoen. Je geniet ervan wanneer mensen enthousiast zijn over de zaak en schenkt ze graag nog een glas wijn in. De menukaart leer je al voor je eerste werkdag uit je hoofd en geeft de gasten graag advies. Je houdt van afwisseling tussen dagdiensten en avond/sluitdiensten, geen één dag is hetzelfde. De werkzaamheden zijn daarom gevarieerd en je vindt het leuk om jezelf uit te dagen. Heb jij ergens al een expertise in? Dan deel je ze graag met ons team en tillen we elkaar naar een hoger niveau. 

IN HET KORT ZOEKEN WIJ: 
 • Iemand die graag in teamverband werkt, maar ook zelfstandig kan werken

 • Die in de zomer niet al te veel andere plannen heeft en graag wil werken

 • Een persoon die houdt van afwisseling tussen dag- en avond/sluitdiensten

 • Leergierig is of graag zijn of haar kennis en ervaring deelt met het team

 • Iemand die bij een volle zaak niet in de stress maar in de zesde versnelling schiet 

 • Een persoon die zichzelf verder wil ontwikkelen

 • Een Pura Vida Family member die buiten werk graag leuke dingen doet zoals cocktails drinken met collega's, surfen, op het strand liggen of de bbq aa

 

WAT BIEDT PURA VIDA JOU?

Als je bij Pura Vida Foodbar komt werken, word je onderdeel van een familie. Een gedreven team waar veel kennis en ervaring zit, die we graag met elkaar delen. Een wereldse keuken met verrassende, originele gerechten op de kaart waarbij de nadruk ligt op vega(n) maar we ook zeker gerechten met vlees of vis serveren. Daarnaast is Pura natuurlijk gevestigd op één van de mooiste Waddeneilanden 'Terschelling'. Misschien ben je hier al wel eens binnen geweest en was je net zo verrast als onze gasten. Een ware jungle met een gezellig terras aan de voorzijde waar in de zomer een gevarieerde doelgroep op af komt. Gezinnen met kleine kids, oudere mensen die de kaart 'bijzonder' vinden. Zoals hierboven beschreven is geen één dag hetzelfde en vinden we het belangrijk dat ieder persoon in zijn of haar kracht staat. Hou je van koffie zetten, dan zijn de dagdiensten interessant. Hou je van cocktails maken dan kun je 's avonds een plek achter de bar krijgen. Kom er vooral bij ons achter wat bij jou past! Vind je de horeca nog spannend en zijn dit je eerste stappen? We hebben ook runners nodig die vooral alle lekkernijen en drankjes weglopen. Wat wij belangrijk vinden is dat je er staat, iedere dag....MET EEN LACH :)
 

 • Een dienstverband in het zomerseizoen (vind je het zo leuk dat je na het seizoen wilt blijven, dan is overleg tot part-fulltime medewerker altijd mogelijk) 

 • Gedreven (jong) team die graag ervaringen & skills met elkaar deelt.

 • Een prachtige werkomgeving op Terschelling met een relaxte sfeer

 • Een goed salaris (afhankelijk van diploma’s en werkervaring)

 • Personeelsuitjes

 • Korting op gerechten van de kaart

 • Mogelijkheid tot zelfontwikkeling aan de hand van cursussen 

 

WIE ZIJN WIJ? 

Wij heten 'Pura Vida' en dat is niet voor niets! De naam ‘Pura Vida’ betekent letterlijk vertaald ‘puur leven’, een welbekende term onder de Costa Ricanen. Zegt iemand Pura Vida tegen je, dan betekent dit eigenlijk dat je op en top moet genieten van het moment en je absoluut geen zorgen hoeft te maken om de kleine dingetjes. Het verwijst naar de essentie van onze foodbar: genieten!

 

Op dit moment telt Pura Vida Foodbar twee locaties op het eiland Terschelling. In 2017 gingen Helga en Yorick (moeder en zoon) van start en openden hun eerste locatie. In het voorjaar van 2020 werd dit uitgebreid met een locatie in West-Terschelling. 

 

Op de menukaart vind je ontbijt, lunch, dinner en fingerfood gerechten die je meenemen naar alle uithoeken van de wereld. De koks bereiden de lekkerste huisgemaakte burgers & bowls en tot in de late uurtjes serveren we funky cocktails en verrassende fingerfood. Willen mensen The Green Life? dan kunnen ze zeker bij ons terecht voor vega(n) gerechten. Verder staan onze locaties bekend om een verrassende menukaart met een tintje 'net even wat anders' en een team waar de gedrevenheid en enthousiasme vanaf sprankelt.   

WANT TO JOIN OUR TEAM? 

Wil je eens met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur je CV+motivatie t.a.v. Yorick Mulder naar jobs@puravidafoodbar.nl we hopen je deze zomer te zien op de werkvloer!

bottom of page